Surfclub Heusden

Nederbroekstraat 1
9070 Heusden-Destelbergen
surfclubheusden@gmail.com
http://www.surfclubheusden.be

Profiel

Surfclub Heusden is een toffe club, met een huiselijke sfeer. Hier is plezier maken, naast leren windsurfen, ons grootste doel! Bij ons kan je terecht voor zowel kampen als privélessen. Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers, zo kan je bij ons op korte tijd veel bijleren. Wij hopen jullie dit seizoen te mogen ontmoeten op onze surfclub! 

Sportkampen

Aanleren van basisniveau tot parcoursvaren en wedstrijdvaren.

 

Jeugdcursussen

  • Zowel in de Paas- als in de zomervakantie gaan er verschillende windsurf- en watersportkampen door.
  • Deze kampen zijn zowel bedoeld voor beginnende surfers, als voor surfers die reeds enkele weken gewindsurft hebben.
  • Er wordt les gegeven in 2 groepjes, naargelang het niveau.
  • No wind? Still fun! We beschikken ook over een ruim aanbod aan andere sporten: beachvolley, beachsoccer, vlottenbouw, kajak,...
  • Wil je het windsurfen liever op je eigen tempo aanleren? Kies dan voor onze privélessen. Die zijn er ook voor wie al een beetje surfervaring heeft. Hier kan je alleen of met 1 vriend(innet)je/broer/ zus/... de basistechnieken van het windsurfen aanleren op jullie tempo. Geen wind? Dan worden de lessen doorgeschoven. Jullie kiezen een volgende datum in overleg met de lesgever.

 

Volwassenencursussen

Volwassenen kunnen bij ons terecht voor privélessen. Ook hier werken we flexibel: wanneer er geen wind is (of net té veel), worden de lessen doorgeschoven. Samen met de lesgever wordt gezocht naar een nieuwe datum. Zowel beginners als (half) gevorderden kunnen bij ons terecht om hun technieken bij te schaven. Mail ons gerust voor meer info of neem een kijkje op onze website.



Sportopleidingen Surfclub Heusden

Meer opleidingen...