10 +

Omnisport en andere

“Leer windsurfen en beleef pure FUN met onze Watergames” Wil je graag een internationaal surfpaspoort behalen, maar ben je niet zeker of een hele dag windsurfen wel iets voor jou is? Dan is het Windsurfen & Watergames op jouw maat! Windsurfen Bij gunstige windcondities leer je windsurfen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren (master/bachelor L.O., VTS-initiator windsurfen, Hoger ... Lees meer

“Leer windsurfen en beleef pure FUN met onze Watergames”

Wil je graag een internationaal surfpaspoort behalen, maar ben je niet zeker of een hele dag windsurfen wel iets voor jou is? Dan is het Windsurfen & Watergames op jouw maat!

Windsurfen

Bij gunstige windcondities leer je windsurfen onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren (master/bachelor L.O., VTS-initiator windsurfen, Hoger Redder). Door de nieuwe en revolutionaire boards zal je zeer snel en op een superleuke manier bijleren. Zowel beginnende als gevorderde surfers kunnen inschrijven voor dit kamp (Basis en Evolutie 1). Op het einde van de week krijg je een internationaal en nationaal erkende surfpaspoort!

Ter afwisseling krijg je ook een initiatie in de nieuwste discipline in de surfsport: Stand Up Paddle Surfen (SUP). Je zal moeten proberen om je evenwicht te bewaren terwijl je rechtstaand gaat peddelen op een surfboard. Onze monitor leert je de juiste technieken aan.

Watergames

Wanneer de wind niet optimaal is, mag je je helemaal uitleven op het water tijdens één van onze Watergames.

Met ons team van leerkrachten L.O. hebben we vernieuwende en uitdagende games ontwikkeld in het water om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht:

Het grote Pelican ganzenbord spel
Een groot ganzenbord van 2m wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!

Balance games
Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per 2 en in kleine teams waarbij moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

Water cluedo
Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? En waar en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking. Veel succes!

Supatlon
Een parcour waarbij je moet lopen, zwemmen en suppen. Breek alle records en wordt de nieuwe Pelican King!

SUP estafettes
In kleine teams moet je verschillende estafette opdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!

SUP polo
Exclusief bij Pelican! Deze nieuwe sport is een mix van suppen en waterpolo. Probeer met je team de bal in de goal van de tegenstander te krijgen door gebruik te maken van een speciale peddel waarmee je de bal uit het water kunt scheppen.

Pelican Slammer contest
Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. Prepare for the batlle!

Watergolf
Probeer in zo weinig mogelijk worpen de frisbee in een doel te krijgen dat zich midden op het water bevindt met behulp van een surfboard!

Hindernissen puzzel challenge
Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen moet je telkens een hindernissen parcour volgen op het water. Zo moet je o.a. over een superlange waterloopburg geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?

Water glide
Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Fun verzekerd!Pelican kamper. Begin op je knieën, de echte waaghalzen staan recht op het board. Wakestyle!

Mega SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan 5 meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.

Master of Balance contest
Elk team hangt op een groot surfboard achter de motorboot terwijl je verschillende uitdagende opdrachten moet uitvoeren zonder in het water te vallen. Wie in het water valt, krijgt telkens een strafpunt. Wie op het einde van de wedstrijd het minste strafpunten haalt met zijn of haar team mag zich voor even de Master of Balance noemen!

Inflatable aquapark
Leef je helemaal uit op onze opblaasbare toestellen in het water. Pelican bouwde in 2019 het eerste inflatable aquapark van de provincie Antwerpen. (Pelicanaquapark.be)

De lessen gaan door van 9.30u tot 15.30u.
GRATIS VOORBEWAKING VANAF 8u!
GRATIS NABEWAKING TOT 17u!

INBEGREPEN
Materieel windsurfen en SUP; Wetsuit en zwemvest; Monitor; Inkom De Nekker of De Lilse Bergen; Verzekering; Internationaal en nationaal erkende surfpaspoort;

Meer info op WWW.PELICAN.BE

Een Pelican-watersportkamp is uniek in zijn genre en supergoed georganiseerd! Ah ja, en waarom dan?

ONZE MONITOREN ZIJN PROFESSIONALS
Bijna al onze monitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en beschikken dus over een pedagogische achtergrond.
Al onze monitoren volgen daarenboven verplicht een interne opleiding.

ONZE KAMPEN ZIJN VEILIG
Al onze cursisten dragen te allen tijde verplicht een zwemvest.
Geen enkele deelnemer zal het koud hebben aangezien wij voor iedereen lange wetsuits voorzien.
Er is steeds minstens 1 persoon aanwezig met een diploma Redder.
Er ligt altijd een motorboot in het water.
Rond de schroef van al onze motorboten is een veiligheidskooi gemonteerd.
Voor deelname aan onze kampen moet je 200m kunnen zwemmen (verklaring op eer van de ouders).
Bij twijfel of jouw kind voldoende kan zwemmen kan je een gratis zwemtestje laten afnemen door onze monitor.
Al onze cursisten zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

DE INHOUD VAN ONZE KAMPEN IS UNIEK
Kinderen willen graag iets bijleren, maar vooral ook veel plezier maken. Het is tenslotte vakantie! Daarom hebben wij met ons team van L.O.-leerkrachten een reeks superleuke watergames ontwikkeld die enkel in onze school te vinden zijn. Wij willen dat alle deelnemers het gevoel hebben dat zij op reis zijn en ze de tijd van hun leven bezorgen!

ONZE KAMPEN ZIJN PRAKTISCH EN TRANSPARANT
Een week voor aanvang van het kamp ontvangt elke deelnemer een voucher met alle praktische info.
Op de webpagina van het kamp kan je het volledige programma terugvinden.
Tijdens elk kamp worden er foto’s genomen die binnen de week op onze Facebook-pagina verschijnen. Je kan alvast onze pagina leuk vinden zodat je op de hoogte blijft!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Lilse Bergen
Strandweg 6
2275 Gierle (Lille)
Van ma 6 juli 2020 09:30 tot vr 10 juli 2020 15:30
pelican school
€ 189.0
pelican.be
info@pelican.be
0473 62 99 16(fax)