×

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Drupal\gmap\GmapDefaults->__construct() (regel 107 van /data/sites/web/stuurbrevetshop/subsites/watersportkampen.be/sites/all/modules/gmap/lib/Drupal/gmap/GmapDefaults.php).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /data/sites/web/stuurbrevetshop/subsites/watersportkampen.be/includes/common.inc).
10 +

Omnisport en andere

Ben jij een echte waterrat en wil je graag spelenderwijs kennismaken met verschillende watersporten? Dan is dit kamp helemaal jouw ding! Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.! Watersportmix Je krijgt korte initiaties in verschillende watersporten van een gekwalificeerde monitor: Windsurfen Zeilen (enkel in De Nekker) SUP Wakeboarden (op surfboard) SUP-polo Watergames Met ons team van ... Lees meer

Ben jij een echte waterrat en wil je graag spelenderwijs kennismaken met verschillende watersporten? Dan is dit kamp helemaal jouw ding! Je zal begeleid worden door leerkrachten L.O.!

Watersportmix
Je krijgt korte initiaties in verschillende watersporten van een gekwalificeerde monitor:

Windsurfen
Zeilen (enkel in De Nekker)
SUP
Wakeboarden (op surfboard)
SUP-polo


Watergames
Met ons team van L.O.-leerkrachten hebben we vernieuwende en uitdagende spelletjes in het water ontwikkeld om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen. Hieronder een overzicht:

Het grote Pelican-ganzenbordspel
Een groot ganzenbord van twee meter wordt op het strand gelegd. In kleine teams moet je verschillende opdrachten uitvoeren in en rond het water om zo snel mogelijk van start naar finish te geraken. Een echte topper!

Balance games
Je krijgt verschillende opdrachten op het een surfboard, alleen, per twee en in kleine teams, waarbij je moet proberen om niet in het water te vallen. Lukt het jou om droog te blijven?

Water-Cluedo
Er is een moord gebeurd op het domein! Wie is de moordenaar? En waar gebeurde de moord en met welk moordwapen? Om de moord op te lossen, moet jij met jouw team op de vijver op zoek naar aanwijzingen. Je krijgt hiervoor een bootje of surfboard ter beschikking. Veel succes!

SUPatlon
Een parcours waarbij je moet lopen, zwemmen en SUP'en. Breek alle records en wordt de nieuwe Pelican King!

SUP-estafettes
In kleine teams moet je verschillende estafetteopdrachten uitvoeren met je surfboard rond een boei in het water. Zo verbeter je op een originele manier jouw SUP-technieken!

SUP-polo
Exclusief bij Pelican! Deze nieuwe sport is een mix van SUP'en en waterpolo. Probeer met je team de bal in de goal van de tegenstander te krijgen door gebruik te maken van een speciale peddel waarmee je de bal uit het water kunt scheppen.

Pelican Slammer Contest
Probeer je tegenstander in het water te slaan door gebruik te maken van de exclusieve Pelican Slammer 3000x. 'Prepare for the batlle!'

Watergolf
Probeer in zo weinig mogelijk worpen de frisbee in een doel te krijgen dat zich midden op het water bevindt met behulp van een surfboard!

Hindernissen Puzzel Challenge
Er moet een puzzel worden opgelost op een groot opblaasbaar eiland midden in het water. Om de puzzelstukken daar te krijgen, moet je telkens een hindernissenparcours volgen op het water. Zo moet je o.a. over een superlange waterloopbrug geraken zonder in het water te vallen. Ga jij de uitdaging aan?

Water glide
Van een grote waterglijbaan naar beneden roetsjen. Plezier verzekerd!

Mega-SUP
Een megagroot opblaasbaar surfboard van meer dan vijf meter. Heb je dat al ooit gezien? Je maakt met de hele groep een tocht op de vijver waarbij iedereen moet proberen om rechtstaand te peddelen om zo het megasurfboard vooruit te krijgen.

Master of Balance Contest
Elk team hangt op een groot surfboard achter de motorboot terwijl je verschillende uitdagende opdrachten moet uitvoeren zonder in het water te vallen. Wie in het water valt, krijgt telkens een strafpunt. Wie op het einde van de wedstrijd het minste strafpunten haalt met zijn of haar team mag zich voor even de Master of Balance noemen!

Inflatable aquafun (nieuw!)
Leef je helemaal uit op enkele van onze opblaasbare watertoestellen (aqauroller,...)

Schrijf je in voor dit kamp en ontdek welke watersport er bij jou past!

De lessen vinden plaats van 9.30 tot 15.30u. Er is gratis voorbewaking vanaf 8u en gratis nabewaking tot 17u.

INBEGREPEN
Materiaal windsurfen en SUP, wetsuit en zwemvest, monitor, inkom De Nekker, verzekering, internationaal en nationaal erkende surfpaspoort.

Meer info op WWW.PELICAN.BE

Een Pelican-watersportkamp is uniek in zijn genre en supergoed georganiseerd! Ah ja, en waarom dan?

ONZE MONITOREN ZIJN PROFESSIONALS
Bijna al onze monitoren zijn actief in het onderwijs als leerkracht en beschikken dus over een pedagogische achtergrond.
Al onze monitoren volgen daarenboven verplicht een interne opleiding.

ONZE KAMPEN ZIJN VEILIG
Al onze cursisten dragen te allen tijde verplicht een zwemvest.
Geen enkele deelnemer zal het koud hebben aangezien wij voor iedereen lange wetsuits voorzien.
Er is steeds minstens 1 persoon aanwezig met een diploma Redder.
Er ligt altijd een motorboot in het water.
Rond de schroef van al onze motorboten is een veiligheidskooi gemonteerd.
Voor deelname aan onze kampen moet je 200m kunnen zwemmen (verklaring op eer van de ouders).
Bij twijfel of jouw kind voldoende kan zwemmen kan je een gratis zwemtestje laten afnemen door onze monitor.
Al onze cursisten zijn verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

DE INHOUD VAN ONZE KAMPEN IS UNIEK
Kinderen willen graag iets bijleren, maar vooral ook veel plezier maken. Het is tenslotte vakantie! Daarom hebben wij met ons team van L.O.-leerkrachten een reeks superleuke watergames ontwikkeld die enkel in onze school te vinden zijn. Wij willen dat alle deelnemers het gevoel hebben dat zij op reis zijn en ze de tijd van hun leven bezorgen!

ONZE KAMPEN ZIJN PRAKTISCH EN TRANSPARANT
Een week voor aanvang van het kamp ontvangt elke deelnemer een voucher met alle praktische info.
Op de webpagina van het kamp kan je het volledige programma terugvinden.
Tijdens elk kamp worden er foto’s genomen die binnen de week op onze Facebook-pagina verschijnen. Je kan alvast onze pagina leuk vinden zodat je op de hoogte blijft!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Provinciaal Sport- en Recreatiecentrum De Nekker
Nekkerspoel-Borcht 19
2800 Mechelen
Van ma 3 augustus 2020 09:30 tot vr 7 augustus 2020 15:30
pelican school
€ 189.0
www.pelican.be
info@pelican.be
0473 62 99 16(fax)